Om meg

Sara Eline Eide
Forfatter foredragsholder veileder

Om meg

Utdannelse:

Jeg er utdannet Tai Chi lærer, terapeut, spesialpedagog og innen relasjonskompetanse. Jeg har undervist Tai Chi i  20 år og drev mitt eget institutt i Trondheim i to år. Jeg har jobbet mange år som terapeut og veileder.

Relasjonsterapi har jeg studert ved Kemplerinstituttet i København, som tidligere ble drevet av Jesper Juul. I tillegg har jeg seminarlederutdannelse fra Jesper Juul. For tiden samarbeider jeg med Hans Holter Solhjell som driver Famlab i Norge. Famlab er et internasjonalt nettverk basett på inspirasjon fra Jesper Juul. Spesialpedagogikk studerte jeg ved høgskolen i Akershus og Buskerud.

Erfaring:
Jeg har undervist og holdt foredrag om ulike temaer knyttet til foreldrerollen og foredrag og kurs knyttet til relasjonskompetanse for ansatte i barnehager.


De siste 12 årene har jeg vært så heldig å få jobbe med barn- og unge i skolen. Det har inspirert meg til å skrive boken: «På oppdagelsesferd sammen – om å være tilstede for den enkelte». Her forteller jeg elevenes egne historier og betydningen av å møte barn og unge der de er, med respekt og tillit.


På basis av mine erfaringer fra skolen, og alle samtalene jeg har hatt med barn- og unge, har jeg et genuint ønske om å dele. Dele til inspirasjon og nysgjerrighet. Ikke fordi det finnes en fasit, men fordi det finnes en vei.

Jeg tilbyr kurs, foredrag og veiledning til ungdom, foreldre og til ansatte som jobber med mennesker.


Veiledningstimene foregår pr telefon eller ved oppmøte i Askerområdet
Foredrag og kurs/ seminarer holder jeg flere steder i landet. 

Lurer du på noe, er det bare å ta kontakt på mail eller på telefon.